Gratis verzending binnen de benelux   •   Track & Trace-levering   •   Veilige betaling

Gratis verzending binnen de benelux
Track & Trace-levering
Veilige betaling

FFP2 maskers

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

FFP3 maskers

Binnenkort worden er ook FFP3 maskers aan onze webshop toegevoegd.

Mondmaskers kopen bij Medimundi

Als je kwalitatieve en gecertificeerde mondmaskers van Belgische makelij wil kopen, dan ben je bij Medimundi aan het juiste adres. Hier koop je snel, eenvoudig en zonder zorgen hoogwaardige mondmaskers via onze webshop.

Waarom moet je een mondmasker kopen?

Mondmaskers kunnen de drager én/of de omgeving tegen schadelijke virusdeeltjes beschermen. Ze bestaan in verschillende types: stoffen mondmaskers, chirurgische maskers, FFP-maskers. FFP2-maskers bieden daarbij de hoogst mogelijke graad van bescherming: door de gebruikte materialen en doordat ze nauw aansluiten aan het gezicht, bescherm je zowel jezelf als de mensen rondom jou.  Door het specifieke ontwerp ligt de beschermingsgraad van ons FFP2-masker nog hoger dan de meerderheid van de FFP2-maskers in de markt.

Door een FFP2-mondmasker te kopen en correct te gebruiken, bescherm je dus jezelf en de mensen rond jou. Dat is niet alleen belangrijk voor medische professionals zoals bijvoorbeeld tandartsen, maar ook voor iedereen die met een gerust gevoel op stap wil. Overal waar er veel volk op de been is op een kleine ruimte, en het daardoor moeilijk is om afstand te bewaren, is het aangewezen om een FFP2-mondmasker te dragen voor een maximale bescherming. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt, op de bus of de trein.

Hoe moet je een mondmasker dragen?

Een mondmasker helpt alleen als je het ook correct gebruikt. Was je handen voor je het opzet en afneemt en raak het mondmasker zo weinig mogelijk aan. Bekijk zeker onze gids: hoe een mondmasker gebruiken, een must-read als je onze mondmaskers wil kopen.

Draag je je mondmasker eventjes niet? Stop het dan zorgvuldig weg in een schoon opbergdoosje. Let wel: de mondmaskers zijn niet herbruikbaar.

Waarom bij Medimundi mondmaskers kopen?

De mondmaskers van Medimundi zijn FFP-maskers die de hoogst mogelijke bescherming bieden. Verder zijn ze comfortabel én volledig ontworpen, gecertificeerd en gemaakt in België in onze productiesite in Turnhout.

Wil je bij Medimundi een mondmasker kopen? Dan ben je in goed gezelschap, want ook professionals in de zorgsector kiezen voor onze gegarandeerde kwaliteit!

Wie kan bij Medimundi mondmaskers kopen?

Zowel particulieren als medische professionals kunnen bij Medimundi terecht om mondmaskers te kopen. Je kan zowel in kleine als grote aantallen mondmaskers kopen. Heb je op regelmatige basis nood aan een nieuwe voorraad? Dan kan je ook kiezen voor een abonnementsformule en ontvang je maandelijks een door jou gekozen aantal mondmaskers.

Overtuigd? Koop snel en eenvoudig jouw mondmaskers bij Medimundi via onze webshop en betaal met Visa, Bancontact of MasterCard.

Wil je een groot aantal mondmaskers kopen? Vul dan bovenstaand formulier in. Heb je een vraag over het kopen van je mondmaskers? Neem dan contact met ons op, en we helpen je met veel plezier verder!