0 items
Selecteer een pagina

Certificaties

Wat is een CE certificaat?

Een CE-certificaat verklaart dat een fabrikant de officiële CE-markering mag toebrengen aan een gecertifieerd product. Deze markering toont aan dat het desbetreffend product voldoet aan de pertinente verplichtingen waarbij de fabrikant verantwoordelijk wordt voor het verkeer ervan binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

Zijn onze maskers gecertifieerd en waarom is dit zo belangrijk?

Onze maskers zijn gecertifieerd en dragen de officiële CE-markering. Dit wilt zeggen dat onze FFP2 & FFP3 maskers voldoen aan de regels binnen de context van persoonlijke- en ademhaling beschermingsmiddelen. Dit certificaat toont dus aan dat onze maskers voldoen aan de wettelijke condities op het gebied van veiligheid en gezondheid wat een garantie vormt voor de kwaliteit van onze FFP-maskers.

Hoe werden onze mondmaskers goedgekeurd?

Het CE-certificaat voor de FFP2-maskers van Medimundi werd op 22 december 2020 uitgereikt door textiel-competentiecentrum Centexbel uit Gent. De maskers werden hiervoor onderworpen aan een aantal technische testen door het Vito in Mol om de wettelijke verplichtingen van een FFP-masker na te gaan.

FFP2 – 201

FFP2 – 202