0 items
Selecteer een pagina

Medimundi: jouw expert voor mondmaskers in België

Nu de mondmaskerplicht in sommige openbare gebouwen weer werd ingevoerd is het aanbevolen je voorraad gecertificeerde Belgische mondmaskers van goede kwaliteit aan te vullen. Daarvoor ben je bij Medimundi, een Belgische producent van mondmaskers, aan het juiste adres. Zij staan garant voor Belgische FFP2 en FFP3 mondmaskers van de hoogste kwaliteit.
Medimundi maskers - 30 stuks

Waarom een mondmasker dragen?

Belgische mondmaskers van Medimundi kunnen zowel de drager van het masker als zijn of haar omgeving beschermen tegen schadelijke virusdeeltjes. De mondmaskers die Medimundi aanbiedt, bieden de hoogste mate van bescherming. Dankzij de gebruikte materialen sluiten ze goed aan op je gezicht, waardoor je jezelf en anderen maximaal beschermt.

Het dragen van een mondmasker is niet alleen belangrijk voor medische professionals, maar voor iedereen die zich optimaal tegen het coronavirus wil beschermen. Het biedt maximale bescherming op plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn en het moeilijk is om afstand te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten, bioscopen en op het openbaar vervoer.

Deze Belgische mondmaskers bieden betere bescherming dan standaard katoenen maskers of chirurgische maskers. Medimundi’s FFP-maskers filteren tot maar liefst 99,9% van alle schadelijke deeltjes in de lucht. Dat is ver boven de minimumnorm van 94 procent. Hun ontwerp zorgt er ook voor dat het masker nauw aansluit op het gezicht, zodat virusdeeltjes minimaal langs de randen van het masker kunnen binnendringen of ontsnappen.

Maximaal draagcomfort

Om ook voor een langere periode een maximaal draagcomfort te garanderen, kregen de belgische mondmaskers van Medimundi een exclusief ontwerp. De combinatie van zacht materiaal en perfecte pasvorm zorgt voor het comfort en de veiligheid van het FFP-masker.

Elk mondmasker dat bij ons de deur uitgaat, draagt het Europese CE-certificaat. Dat garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit, een optimaal draagcomfort en een maximale bescherming en veiligheid. Alle mondmaskers van Medimundi voldoen daardoor aan de voorschriften voor persoonlijke ademhaling en beschermingsmiddelen.

Een mondmasker helpt alleen als het van uitstekende kwaliteit is, en je op de juiste manier gebruikt. Was je handen voor je het opzet en afneemt en raak het mondmasker zo weinig mogelijk aan. Draag je je mondmasker niet de hele dag? Berg het dan zorgvuldig op in een opbergdoos. Vergeet niet dat deze maskers niet herbruikbaar zijn.

Mondmaskers in België koop je bij Medimundi

Zowel particulieren als medische professionals kunnen voor Belgische FFP2 en FFP3 mondmaskers terecht bij Medimundi. Medimundi verkoopt mondmaskers in België in kleine en in grote hoeveelheden voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, woonzorgcentra, laboratoria enz. Heb je regelmatig een nieuwe voorraad mondmaskers nodig? Dan is het afsluiten van een voordelige abonnementsformule voor Belgische mondmaskers zeker een goed idee. In dat geval ontvang je maandelijks een door jou gekozen aantal mondmaskers.

Het FFP-masker biedt de beste bescherming tegen schadelijke deeltjes in de lucht. Ze zijn onmisbaar, vooral voor artsen en ander medisch personeel. Om jezelf en de patiënt te beschermen. Maar deze FFP2-maskers bewijzen ook voor particulieren hun meerwaarde voor een maximale bescherming. Bestel vandaag nog jouw mondmaskers uit België via onze webshop!