0 items
Selecteer een pagina

Op zoek naar een FFP2 masker? Je vindt het bij Medimundi!

Een FFP2 masker zorgt voor een optimale bescherming tegen schadelijke deeltjes in de lucht. Zeker voor medische professionals is een FFP2 mondmasker een must, om zichzelf en hun patiënten te beschermen tijdens het werk. Maar ook voor particulieren bewijzen FFP2-maskers hun nut, om zich maximaal te beschermen in risicosituaties.

Maximale bescherming met het Medimundi FFP2-masker

Een FFP2-masker beschermt beter dan een standaard katoenen of chirurgisch masker, omdat het zowel jezelf als de mensen rondom jou beschermt. Het Medimundi FFP2-masker filtert daarbij tot 99,9% van de schadelijke deeltjes weg, veel hoger dan de minimum-norm van 94%.

Door het ontwerp sluit het FFP2 masker bovendien nauw aan het gezicht aan, zodat virusdeeltjes minimaal kunnen binnendringen (of ontglippen) langs de randen van het FFP2 masker.

FFP2 masker
vrouw draagt Medimundi masker
Optimaal draagcomfort van een FFP2-masker

Het Medimundi FFP2-masker werd specifiek ontworpen voor medische professionals, om een optimaal draagcomfort te bieden gedurende een langere tijd. De zachte materialen in combinatie met de perfecte pasvorm zorgen voor een comfortabel én veilig gevoel van het FFP2-masker.

Lees de gebruiksaanwijzing voor je je FFP2 masker in gebruik neemt om een optimale bescherming te garanderen.

Hoe garandeert Medimundi de kwaliteit van de FFP2 maskers?

Onze FFP2 maskers kregen de Europese CE-certificatie EN149: 2001+A1: 2009. De productie en kwaliteitsbewaking gebeurt bovendien volgens de hoogste standaarden in een gecontroleerde omgeving. Zo kan Medimundi garanderen dat de producten betrouwbaar én veilig zijn, want onze FFP2 maskers voldoen aan de regels in de context van persoonlijke ademhalings- en beschermingsmiddelen. Met een FFP2 masker van Medimundi ga je gerust op pad!

mondmasker op verpakkingsmachine
Cartamundi

Waarom een FFP2 masker kopen bij Medimundi?

Medimundi is een spin-off van Cartamundi en de Universiteit van Antwerpen, en produceert sinds november 2020 haar eigen FFP2 maskers.

Ons doel is duidelijk: innovatie, productie, marketing en verkoop van hoogwaardige FFP2 ademhalingsmaskers. Onze FFP2 mondmaskers zijn dan ook een op en top Belgisch product: zowel het ontwerp, de certificatie en productie gebeuren in BelgIë. Het biedt de grootste zekerheid op kwaliteit.

Universiteit Antwerpen
Wie moet een FFP2 masker dragen?

Een FFP2 masker wordt voornamelijk gebruikt door medische professionals, zoals we hierboven al hebben aangehaald. Maar ook voor particulieren is een FFP2 masker aanbevolen. Door de hogere beschermingsgraad is een FFP2-masker heel geschikt in verschillende situaties. Zo lopen mensen met bepaalde chronische aandoeningen een hoger risico bij een besmetting, en hebben daarom baat bij het gebruik van een FFP2 masker.  Maar ook in situaties waarbij afstand houden moeilijk is (zoals bv. op een bus, trein of vliegtuig) biedt een FFP2-masker de beste garantie op bescherming.

mondmasker op verpakkingsmachine
verpakking FFP2 30 stuks
Waar kan ik een FFP2 masker kopen?

Je kan FFP2 mondmaskers eenvoudig kopen in de webshop van Medimundi. Bestellingen voor 14u worden de volgende werkdag geleverd. Zowel voor kleine als grote bestellingen kan je bij ons terecht.

Heb je op regelmatige basis nood aan FFP2 mondmaskers? Ga dan voor onze abonnementsformule, zo kies je welk aantal je per maand wil ontvangen. Omdat we willen dat iedereen van onze FFP2 maskers kan genieten, kunnen zowel particulieren als (medische) professionals bij ons bestellen. Afrekenen kan met Visa, Mastercard of Bancontact.

Nood aan een grote voorraad? Vul dan zeker ons formulier in, en we nemen contact met je op.