Medimundi lanceert eigen webshop

Goed nieuws! Vanaf vandaag kan je de Medimundi FFP2-maskers – ontwikkeld en geproduceerd in België – ook bestellen via de gloednieuwe webshop.

 

Sinds november produceert Medimundi als enigste in België hoogwaardige FFP2-maskers. Vandaag worden deze CE en EN149 gecertifieerde maskers gebruikt in tal van Belgische ziekenhuizen, alsook door een groot aantal medische professionals daarbuiten.

Ontdek de webshop

Dankzij de lancering van de webshop kunnen de maskers nu ook in kleinere afnames besteld worden, rechtstreeks bij Medimundi. Door de lokale verankering garandeert Medimundi een stabiele en snelle levering, steeds met gratis verzending! Ook is het mogelijk om een abonnement te nemen voor maandelijkse leveringen.

Optimaal draagcomfort bij een maximale bescherming

Dankzij de kwalitatieve filtermaterialen garandeert het Medimundi FFP2-masker een maximale bescherming in hoog-risico situaties, niet alleen voor jezelf maar ook voor de anderen rondom jou. Het design in combinatie met de zachte materialen zorgt bovendien voor een optimaal draagcomfort, zonder in te boeten aan veiligheid.

 

Over Medimundi

Medimundi is een spin-off van Cartamundi en de Universiteit Antwerpen. In volle Covid19-crisis werd besloten om een kwalitatieve oplossing te ontwikkelen voor het tekort aan hoogwaardige beschermingsmaskers. In een Belgisch consortium met machinebouwer Cloostermans, staat Medimundi in voor de innovatie, de productie, de marketing en verkoop van hoogwaardige ademhalingsmaskers, voor gebruik door medische professionals en personen met een hoog-risico profiel. 

Uitschrijven op de nieuwsbrief    |    Bekijk online


© 2021 Medimundi. All rights reserved.