Meer dan 500.000 maskers

Sinds de opstart eind vorig jaar loopt de productie van onze hoogwaardige FFP2-maskers op volle toeren, waarbij we de afgelopen week de kaap van een half miljoen bereikt hebben. Ze vinden hun weg naar verschillende Belgische ziekenhuizen en medische professionals daarbuiten. Dankzij onze eigen webshop kunnen ze nu ook besteld worden door iedereen die op zoek is naar extra bescherming voor specifieke situaties, en dat in kleinere bestelhoeveelheden. 

 

Regelmatig nieuws

Blijf je graag op de hoogte van relevant nieuws rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen? Check dan zeker even de nieuws-sectie op onze website, waar je regelmatig nieuwe artikelen vindt. Hieronder alvast 2 ervan! 

Varianten van het COVID-19 virus in België
Regelmatig duiken er berichten op over nieuwe varianten van het COVID-19 virus. Hoe ontstaan ze, welke varianten vinden we in België terug en zijn de bestaande vaccins er wel tegen opgewassen?
Lees meer


Hoe veilig is vliegen?
Sinds 19 april mag iedereen weer op niet-essentiële reis naar het buitenland, hoewel dit onder redelijk strikte voorwaarden valt. Ondanks het negatieve reisadvies lijkt het erop dat vliegtuigreizen deze zomer stilaan weer op gang zullen komen – maar hoe veilig is vliegen zolang het coronavirus nog steeds om de hoek loert?
Lees meer


Ontdek de webshop
facebook linkedin youtube
Uitschrijven op de nieuwsbrief    |    Bekijk online


© 2021 Medimundi. All rights reserved.